Regresjon

Regresjon
En regresjon er en reise tilbake i ditt nåværende liv eller et av dine tidligere liv.
Er du rett og slett nysgjerrig er det greit å prøve en regresjon i et tidligere liv en gang?

Hva er regresjonsterapi?

Mange av våre fysiske og psykiske plager kan ha sine opprinnelser fra et tidligere liv eller noe vonde eller sterke opplevelser fra ditt liv. For at man skal få en større forståelse av seg selv, og finne ut reaksjonsmønstre så er det som regel nødvendig å ta flere regresjoner enn en gang. Denne terapiformen gjør at du får en indre utvikling som kan hjelpe deg til at du føler deg bedre.

Gjennom regresjon kan du få en bevisstgjøring og innsikt over hva som skjer med deg i det livet som du har nå. Regresjon kan hjelpe ved forløsning av ensomhet, angst, traumer, fysiske og psykiske lidelser.

Man behøver ikke å tro på reinkarnasjon for at regresjonsterapi skal kunne hjelpe deg.

Ved at du bruker regresjonsterapi kan du få en større forståelse for hvorfor du reagerer som du gjør og du klarer å takle situasjoner bedre en annen gang. Det kan lede deg til et bedre liv ved at du før mer indre ro.

Hvordan oppleves regresjon?

Tidligere liv kan føles som å drømme eller dagdrømme. Noen opplever regresjon som å se på en film, eller at det kommer bilder, man hører lyd, kjenner forskjellige lukter eller har kroppslige fornemmelser. Det viktigste er at man tillater at det som kommer frem er helt ok, for enkelte ganger kan opplevelsen være sterke og klare, mens andre ganger kan opplevelsen være vage. Det viktigste er at man prøver å slappe helt av, å bare være i opplevelsen.

Det er ikke jeg som forteller deg hva som skjer. Det er du selv som forteller meg hva du opplever, ved at jeg stiller spørsmål til deg. Jeg er der hele tiden i dine energier for å vise deg veien gjennom regresjonen.